Filtrera
Black Week - Årets största REA! KLICKA HÄR!
Stäng
Black Week - Årets största REA! KLICKA HÄR!

Abu Garcia Beast Limited Edition Gift Box

Denna limiterade Abu Garcia Beast presentlåda innehåller tre spännande Beast-mjukbeten och de nödvändiga tillbehören för att rigga dem. Perfekt present till gäddfiskaren! I lådan finner du en Beast Paddle tail 17cm, en Beast Curl tail 21cm och en Beast Pike shad 16cm. Det medföljer även en stinger med supervassa krokar som passar perfekt på Beast Paddle Tail 17cm. Fäst 20 grams vikten i ditt beteslås för att fiska djupare eller rigga jiggen med Instant Spinnerbait (inkluderad i lådan!) för extra attraktion.
Lagerstatus: I lager
Artikelnr: 179597
Leveranstid: 1-3 vardagar
Tillverkare: Berkley
249,00 kr
199,00 kr
  • Fri frakt > 500kr
  • 30 dagar öppet köp
  • Snabba leveranser
  • Grym kundservice
  • Rätt priser

Lådan innehåller:

1x Beast Curl 21cm
1x Beast Paddle 17cm
1x Beast Pike Shad 16cm
1x Stinger L
1x Beast Instant Spinnerbait
1x Päronsänke 20g

Lådan innehåller:

1x Beast Curl 21cm
1x Beast Paddle 17cm
1x Beast Pike Shad 16cm
1x Stinger L
1x Beast Instant Spinnerbait
1x Päronsänke 20g

Skriv din egen recension
*
*
Dålig
Utmärkt
*
*
*
Kunder som köpte denna köpte också

Svartzonker McPerch Shad Mix (8 pack)

Svartzonker McPerch Shad imiterar all typ av betesfisk och har en lätt överdimensionerad paddel. Paddeln ger det där extra lunket och en rejäl belly-roll som drar till sig uppmärksamheten och driver abborren galen! Fungerar perfekt för dropshot, carolina eller texas-riggar. Passar både med offsetkrok eller klassisk jigskalle. Här i ett mix paket med Abu Garcias mest sålda färger av denna modell och där man får åtta jiggar i två olika storlekar (7,5cm och 9cm) till ett schysst pris!
99,00 kr 89,00 kr

Berkley Pulse Realistic Limited Edition Gift Box

Denna limiterade Berkley Pulse Realistic presentlåda är en riktig skatt för någon som älskar mjukbeten! I denna presentförpackning finns beten som är perfekta för gädda, gös, och abborre. Pulse Realistic Roach har en vickande gång som är oemotståndlig för predatorer som är på jakt. Pulse Realistic Perch har en mer rullande gång och Pulse Realistic Goby har en lugnare paddelrörelse. De flesta betena kommer färdigriggade med ett passande Berkley Fusion 19 jigghuvud, så att du alltid är redo att fiska.
349,00 kr 249,00 kr