Din varukorg är tom.
Close
Sök
Filtrera

ARC Fishing

Amerikanska ARC Fishing hade som ambition när företaget grundades att för förbättra flugtafsar, fluglinor och tafsmaterial. På ARC Fishing resa har dom börjat samarbeta med några av de bästa tillverkarna i världen som delade deras passion för flugfiske. Kombinationen av ARC Fishings produktkännedom och leverantörernas expertis resulterade i de mest tekniskt avancerade och mångsida flugtafsarna samt fluglinorna som finns på marknaden. All produkter i ARC Fishing sortiment är designade efter ett ändamål: att hjälpa flugfiskaren att fånga mera fisk. Deras filosofi är att skapa enkelhet, men inte på bekostnad av prestanda.

Beställ dina fluglinor och flugtafsar från ARC Fishing av oss online - enkelt & smidigt

EL-GE Sportfiske erbjuder snabba leveranser, omfattande garantier och bra priser!

Visa som Rutnät Lista
Sortering
Visa per sida
Bild på ARC Camo ST Tippet 40m

ARC Camo ST Tippet 40m

Camo ST Tippet från ARC Fishing är ett högkvalitativt och starkt tafsmaterial av nylon som har en oerhört låg synlighet i vattnet vilket gör att den passar perfekt när man vill fiska på skygg fisk. Detta tafsmaterial erbjuder flugfiskaren en "stealth" presentation, styrka och tålighet som man inte hittar hos något annat tafsmaterial på marknaden idag. Perfekt för upphängarflugor, torrflugor eller streamers. Varje spole levereras om 40 meter tafsmaterial.
Från 99,00 kr
Bild på ARC 99 Tapered Leader 9ft (3 pack)

ARC 99 Tapered Leader 9ft (3 pack)

ARC 99 Tapered Leader är taperade flugtafsar som är väldigt mångsidiga och som är tillverkade av nylon av högsta tänkbara kvalitet. Den kraftfulla bakänden övergår sömlöst till den smidiga och tunna spetsen. Detta resulterar i bättre energiöverföring i kastet vilket ger en bättre precision och utmärkta presentationer av dina flugor. ARC 99 Tapered Leader är flugtafsar för den kräsna flugfiskaren som vill ha det bästa! Varje förpackning levereras med tre stycken premiumtafsar.
Från 199,00 kr