Din varukorg är tom.
Close
Sök
Filtrera
RSS

Blogg/Artiklar

Sjøørret i nord

Årets resa norrut gick till Troms. Vidda brukar dra längsta strået när planering görs under vintern. Då är rinnande vatten och vakande öring hett eftertraktat. Men i år skulle det bli annorlunda. Vi avstod Finnmarks böljande, vidsträckta Vidda och siktade in oss på kusten. Taggiga, vitmålade toppar och oändligt långa fjordar. Här sades stora havsöringar simma, som nålar i en gigantisk höstack.

Havsöringspremiär

"Jag sköt några dagar på premiären och gjorde första turen idag, onsdag. Vi letade runt i vikarna och stannade inte länge om inget hände. Tillsammans landade vi 15 fiskar. Härligt att vara igång!

/Tim Andersson...
Vulgata & Öring

En härlig dag vid sjön. Kläckningarna drog igång vid 11-tiden och avtog framåt 16. Jag hade ingen möjlighet att invänta eventuellt spinnerfall. Doften av skog behövdes!

Smygfiske efter öring

2017-06-17

Vi var iväg och testade fisket kring Hindås och hade ett riktigt fint smygfiske efter öring. Inga storlekar på fisken, men vad gör det när det är så galet spännande!

Stackars tumlare

2017-05-06

Vår fisketur ner till Ålabodarna bjöd på denna överraskande syn när vi kom ner till vattnet, en tumlare som råkat illa ut. Havsöringarna var dock på hugget!

Flugfiske i Görälven/Sälen

2016-07-05

Görälven bjuder på mycket fisk men än så länge mest smått. Synd att det är så lågt vatten i Närån vilken annars är vår stora favorit uppe i Sälenområdet. Men underbara miljöer och vackra fiskar!

Regnbågsfiske i Göteborg

2016-06-09

Trots det varma vattnet var det bra fart på regnbågarna i N. Långevattnet ikväll. Fin skogssjö som verkligen kan rekommenderas. Glöm ej lösa fiskekort online (150kr för fisket och 40kr för flytringen).

Havsöringsfiske

2016-04-10

Massa slipsar som kom upp och direkt ner idag?? härligt med vår! Än så länge i år så har ett knep för några av oss varit orangea dräparmaskar som tas hem riktigt fort, värt att testa!

Kyligt havsöringsfiske

2016-01-21

Vacker dag längs skånekusten men tunt med blank havsöring utan endast ett par lekfiskar. Vi fiskade med Scott Tidal-spö, Remix-rulle, Coastal-lina och räkimitation. Kolla in havsöringsutrustning här: http://flugspon.se/havsoringsfiske/