Filtrera
MISSA INTE VÅRA JULKLAPPSTIPS! KLICKA HÄR!
Stäng
MISSA INTE VÅRA JULKLAPPSTIPS! KLICKA HÄR!

Douglas LRS - mycket spö för pengarna | Punkar'n | www.el-ge.se

Skrivet av:
Martin Punkar'n
EL-GE Sportfiske

Douglas outdoors har de senaste 2-3 åren utmärkt sig med topp placeringar i flera av bland annat Yellowstone anglers tester och de har snackats en hel del om dem på diverse olika forum både i Skandinavien och på andra sidan Atlanten. Framförallt har serierna SkySky G och DXF utmärkt sig. En serie som ännu kanske inte fått samma momentum bakom sig är LRS serien! Denna serie ligger i ett mer humant prisläge på 3399:- till 4199:- beroende på klass. De senaste åren har detta prisläge många gånger visat sig vara det mest intressanta för det är något som många kan tänka sig att betala för ett spö så konkurrensen här är stenhård. 2021 stora nyhet i detta prisläge var Guideline Lpx Coastal och TFO Lk legacy som båda två blev väldigt uppskattade.

Vi förutspår att Douglas LRS kommer bli 2022 "snackis" i detta prisläge, Snygg blå klinga, Medium fast aktion som känns djup men kraftfull, fin finnish och bra komponenter kännetecknar LRS serien som också levereras i en cordura överdragen plasttub. LRS 9' #7 lär bli en ny favorit bland kustfiskare runt om i landet med sin relativt djupa men kraftfulla aktion, Ett spö som kommer hjälpa dig att kasta bra i många och långa pass på kusten och som inte straffar dig när du börjar bli trött. LRS i 9'#5 blir spöet för dig som växlar mellant put&take sjön på hemmaplan och öring och röding i fjällen, Även detta spö skulle vi kalla medium fast och ett spö som passar för de allra flesta tänkbara situationer där man vill fiska med ett spö i #5. LRS serien innehåller givetvis fler modeller men de är #5 och #7 som vi nu fått in (i skrivande stund är det oktober 2021) på lager.

LRS serien finns ifrån 7,6' #4 för det lätta fisket med tunna tafsar upp till 9' #10 för Jacks mindre tarpon eller grov permit eller varför inte stor gädda på hemmaplan.

Skriv en kommentar