Filtrera
Stäng

Duo International

Duo International är ett japanskt varumärke som grundades för över 20 år sedan. Enda sedan dess har Duo's målsättning varit att tillverka de bästa fiskedragen på marknaden. Deras hängivenhet att skapa beten av högsta tänkbara kvalité med japanskt hantverk har varit deras grundpelare. Varje bete från Duo International kommer ifrån handtillverkade former som deras VD och japans främste betestillverkare Masahiro Adachi skapat. Masahiros originalformer blir sedan 3D-scannade för att sedan produceras i oerhört hög kvalité. Duo's beten har tagit sportfiske över hela världen med storm!

Beställ dina beten från Duo International av oss online - enkelt & smidigt

EL-GE Sportfiske erbjuder snabba leveranser, omfattande garantier och bra priser!

Visa som Rutnät Lista
Sortering
Visa per sida

Duo Realis Rozante Shad 63MR 6,3cm 7g

Realis Rozante Shad från Japanska Duo International är en liten och knubbig wobbler för finessfiske. Realis Rozante Shad är en väldigt långkastande wobbler, även i stark vind tack vare att den har fria vikter inuti sig i + ett magnet system för vikterna. Detta gör att vikterna flyttar sig från bakdelen av wobblern till framdelen vid kast vilket resulterar i att Realis Rozante Shad får en mjuk landning och en stabil gång i luften vid kast. Realis Rozante Shad har en väldigt förförisk gång i vattnet och kommer verkligen i sitt rätta element när man twitchar eller jerkar hem den och man kan veva hem den både snabbt och långsamt. En väldigt mångsidig wobbler som man kan fiska hem på många olika vis. Testa gärna Realis Rozante Shad på arter som abborre, öring, regnbåge m.m men även för havsöringen. Varje bete ur utrustade med två högkvalitativa och sylvassa trekrokar. Tillverkade i Japan.
Lagernivå:
Från 179,00 kr

Duo Metal Garage Plate-Vib 26g

Metal Garage Plate-Vib från Japanska Duo International är ett vibrationsbete som är designad med en platt bakkropp och en perfekt vikt fördelning kring huvudet för att ge oerhört goda kastlängder i kombination med helt rätt gång i vattnet. Detta är ett perfekt "sökbete" när man vill fiska av större ytor snabbt och effektivt för att hitta vart fisken befinner sig i vattnet. Metal Garage Plate-Vib är perfekt för fisket efter arter som abborre, gös och gädda men även för regnbåge och öring. Varje bete levereras med två högkvalitativa, starka och sylvassa trekrokar. Denna modell på 26 gram passar perfekt för dig som vill fiska djupare (ända ner till 10 meters djup).
Lagernivå:
Från 119,00 kr

Duo Metal Garage Plate-Vib 15g

Metal Garage Plate-Vib från Japanska Duo International är ett vibrationsbete som är designad med en platt bakkropp och en perfekt vikt fördelning kring huvudet för att ge oerhört goda kastlängder i kombination med helt rätt gång i vattnet. Detta är ett perfekt "sökbete" när man vill fiska av större ytor snabbt och effektivt för att hitta vart fisken befinner sig i vattnet. Metal Garage Plate-Vib är perfekt för fisket efter arter som abborre, gös och gädda men även för regnbåge och öring. Varje bete levereras med två högkvalitativa, starka och sylvassa trekrokar. Denna modell på 15 gram passar perfekt för fisket ner till 2,5 meters djup.
Lagernivå:
Från 119,00 kr

Duo Metal Garage Plate-Vib 10g

Metal Garage Plate-Vib från Japanska Duo International är ett vibrationsbete som är designad med en platt bakkropp och en perfekt vikt fördelning kring huvudet för att ge oerhört goda kastlängder i kombination med helt rätt gång i vattnet. Detta är ett perfekt "sökbete" när man vill fiska av större ytor snabbt och effektivt för att hitta vart fisken befinner sig i vattnet. Metal Garage Plate-Vib är perfekt för fisket efter arter som abborre, gös och gädda men även för regnbåge och öring. Varje bete levereras med två högkvalitativa, starka och sylvassa trekrokar. Denna modell på 10 gram passar perfekt för fisket ner till 2,5 meters djup.
Lagernivå:
Från 119,00 kr

Duo Tetra Works Tetra Jig 5g

Tetra Works Tetra Jig från Japanska Duo International är ett bete som är speciellt framtaget för fisket efter skygg fisk som blir rädd för jiggar eller wobblers men när man vill lyckas komma ner på djupet ordentligt. Tetra Jig är perfekt att använda när man vill fiska av större ytor, tack vare att det sjunker så pass snabbt. Betet är välbalanserat vilket minskar risken för lintrassel i kombination med att man får väldigt god kontroll över betets gång. Trots dess kompakta och lätta kropp får man oerhört goda kastlängder tack vare viktfördelning i betet. Tetra Jig går utmärkt att fiska hem på många olika sätt. Stadig invevning? Twitch? Jerk? Japp, den är toppen till allt! Varje bete är utrustat med en trekrok baktill och en enkelkrok i en assistcord framtill.
Lagernivå:
Från 69,00 kr

Duo Tetra Works Toto 48HS 4,8cm 4,3g

Tetra Works Toto från Japanska Duo International är en liten, långkastande och sjunkande wobbler som passar perfekt för dig som vill fiska lite djupare. Toto har en oregelbunden och ettrig gång i vattnet vilket gör att den snabbt väcker intresset hos rovfiskar. Detta är en mångsidig wobbler som går att fiska hem på många olika vis. Fiska hem den med en stadig invevning för att få ett väldigt ettrig gång. Om du däremot kör lite twitch och jerk kommer betet svänga ut fint åt sidorna. Detta är en perfekt liten wobbler för fisket efter arter som abborre, regnbåge, öring m.m.
Lagernivå:
Från 149,00 kr

Duo Tetra Works Yurapen 4,8cm 2,5g

Tetra Works Yurapen från Japanska Duo International är en liten och skeddlös wobbler som tack vare dess huvudskakningar kommer trigga rovfiskar till hugg. Yurapen är flytande och har en oregelbunden gång i vattnet vilket snabbt får fiskarna att lägga märke till betet i vattnet. Vid vevstopp flyter Yurapen upp mot ytan med huvudet först, detta gör att Yurapen blir ett perfekt bete för dig som vill fiska nära vattenytan. Detta är en mångsidig wobbler som går att fiska hem på många olika vis. Vid små och twitchar skapas mindre huvudskakningar från Yurapen och skulle fisken visa sig vara något skygg kan du testa att twitcha och jerka hem betet med lite mer kraft, vilket får Yurapen att gå lite djupare för att sedan stiga mot ytan vid vevstopp. Detta är en perfekt liten wobbler för fisket efter arter som abborre, regnbåge, öring m.m.
Lagernivå:
Från 149,00 kr

Duo Tetra Works Spin 2,8cm 5g

Tetra Works Spin från Japanska Duo International är en liten wobbler som är utrustad med en spinnsked vid den bakre kroken för att skapa mycket turbulens i vattnet vilket gör att rovfiskar snabbt lägger märke till betet. Trots betet kompakta form och låga vikt får man väldigt goda kastlängder, även i stark vind. Colorado-spinnskeden snurrar smidigt och skapar en blinkande effekt även vid långsam invevning. Detta bete är väldigt mångsidigt och går att fiska hem med olika tekniker, allt från "stop and go" till "lift and fall". Detta är ett riktigt hett bete för fisket efter arter som abborre, regnbåge, öring m.m.
Lagernivå:
Från 149,00 kr

Duo Tetra Works Totoshad 48S 4,8cm 4,5g

Tetra Works Totoshad från Japanska Duo International är en liten och sjunkande wobbler som har oerhört goda kastegenskaper trots dess låga vikt. Detta bete är framförallt framtaget för lättare predatorfiske efter arter som abborre, öring, regnbåge m.m. Totoshad har en väldigt ettrig gång i vattnet vilket gör att rovfiskar snabbt lägger märke till betet. Du kan fiska hem Totoshad med en stadig invevning, twitcha eller jerka. Detta bete går verkligen att fiske hem precis som man vill! Detta är en grymt effektiv wobbler vi varmt kan rekommendera.
Lagernivå:
Från 149,00 kr

Duo Realis Shinmushi 4cm 5,7g

Realis Shinmushi från Japanska Duo International är en ytgående wobblers som efterliknar en liten insekt. Shinmushis siluett i kombination med dess pulserande gång i vattnet kommer reta rovfiskar som abborre, gädda m.m till hugg! Kombinationen av den hårda kroppen och dom mjuka gummibenen skapar en tredimensionell pulsering i vattnet som rovfiskar verkligen älskar. Fjädrarna på den bakre kroken och gummibenen skapar en väldigt förförisk gång i vattnet som t.ex abborren har svårt att motstå. Vingarna på Shinmushi fungerar lite som "stoppers" vilket förhindrar betet att flytta sig för långt framåt vid invevning samtidigt som dom gör så att betet får en väldigt oregelbunden gång i vattnet. Detta bete går att veva hem på många olika sätt... Poppa? Stadig invevning? Twitch? Jerk? Japp, den klarar av allt!
Lagernivå:
Från 189,00 kr

Duo Spearhead Ryuki 70MDF 7cm 5,4g

Spearhead Ryuki 70MDF från Japanska Duo International är superfin wobbler som passar perfekt efter arter som abborre, öring, regnbåge m.m. Just denna modell av Spearhead Ryuki är flytande och simmar på ca 0,8 - 1,2 meters djup vilket gör att den passar perfekt när man vill fiska "medium djupt". Dessa beten är tillverkade i Japan av högsta tänkbara material och dom är utrustade med två sylvassa små trekrokar. Spearhead Ryuki 70MDF har väldigt goda kastlängder trots sin låga vikt, den är välbalanserad och den fungerar för alla typer av vattenflöden. Detta är en mångsidig wobbler som går att fiska med med många olika fisketekniker. Snabbt? Långsamt? Twitch? Jerk? Japp, den fungerar till allt!
Lagernivå:
Från 179,00 kr

Duo Realis Nano Treble Hook (6 pack)

Realis Nano Treble Hook från Japanska Duo International är trekrokar av högsta kvalité som är tillverkade i Japan. Krokspetsarna är något vinklade utåt vilket gör att man krokar fisk något lättare än traditionella trekrokar. Realis Nano Treble Hook har en teflon coating som gör att kroken penetrerar fiskens käft med mindre motstånd vilket gör det mer skonsamt vid "catch and release" för fisken i kombination att man ökar chansen att sätta sitt mothugg. Detta är sylvassa trekrokar vi varmt kan rekommendera till wobblers, skeddrag, spinnare etc.
Lagernivå:
Från 99,00 kr

Duo Realis Spinbait 72 Alpha 7,2cm 15g

Realis Spinbait 72 Alpha är ett finess hårdbete som imiterar en mindre bytesfisk med 2st propellrar, en bak och en fram. Tanken med dessa propellrar är det som kallas för "micro pulsationer" som attraherar predatorer på ett mer subtilt sätt. Det bästa med betet? Den har en tiltande gång på fallet! Använd Duo Realis Spinbait som ett sökbete i jakten på rovfiskar som abborre, gädda och gös. Dessa beten ger väldigt goda kastlängder. Varje bete är utrustade med två högkvalitativa och sylvassa trekrokar. Tillverkade i Japan.
Lagernivå:
Från 179,00 kr

Duo Spearhead Ryuki 70S Quattro 7cm 5,7g

Spearhead Ryuki 70S Quattro från Japanska Duo International är en liten, superfin och fyrledad wobbler som passar perfekt efter arter som abborre, öring, regnbåge m.m. Dessa beten är tillverkade i Japan av högsta tänkbara material och dom är utrustade med två sylvassa små trekrokar. Spearhead Ryuki 70S Quattro har väldigt goda kastlängder trots sin låga vikt, den är välbalanserad och den fungerar för alla typer av vattenflöden. Detta är en mångsidig wobbler med en galet fin gång i vattnet som går att fiska med med många olika fisketekniker. Snabbt? Långsamt? Twitch? Jerk? Japp, den fungerar till allt!
Lagernivå:
Från 229,00 kr

Duo Reversible Lure Case 140 Black

Reversible Lure Case 140 från Japanska Duo International är en tvåsidig betesask som är perfekt för att förvara din beten i, oavsett om det är wobbler, spinnare, skeddrag etc. Betesasken har transparenta lock vilket gör att man får god överblick över sina beten. Asken rymmer totalt 10 drag.
169,00 kr

Duo Reversible Lure Case 120 Black

Reversible Lure Case 120 från Japanska Duo International är en tvåsidig betesask som är perfekt för att förvara din beten i, oavsett om det är wobbler, spinnare, skeddrag etc. Betesasken har transparenta lock vilket gör att man får god överblick över sina beten. Asken rymmer totalt 12 drag.
149,00 kr

Duo Realis Onimasu 188S 18,8cm 78g

Realis Onimasu 188S från Japanska Duo International är ett swimbait av högsta tänkbara kvalité med grymt fin finish som tar realism till en helt ny nivå! Onimasu har en slingrande S-gång i vattnet vilket ger en otroligt realistisk gång. Detta swimbait är väldigt mångsidigt och kan fiskas hem relativt snabbt om man vill fiska av större ytor hastigt eller så kan man fiska hem den riktigt långsamt tack vare dess perfekta viktning. Trots att Onimasu är sjunkande kan man lätt få den att simma precis under ytan om man vevar hem den tillräckligt snabbt och håller upp spötoppen en aning. Detta möjliggör att man kan imitera öring som äter insekter vid utan. Realis Onimasu 188S har väldigt goda kastegenskaper och ger väldigt långa kast. Den har även en smal profil som är speciellt designat för att öka krokningsförmågan och minimera risken att fisken krokar loss sig själv. Detta är ett swimbait vi varmt kan rekommendera till gäddfisket! Varje bete är utrustat med två stycken extra starka 1/0 trekrokar samt att bakfenan är tillverkad av gummi för att ge e ultrarealistisk presentation. Tillverkade i Japan.
Lagernivå:
Från 499,00 kr

Duo Realis Crank M62 5A 6,2cm 14,3g

Realis Crank M62 från Japanska Duo International är ett crankbait av väldigt hög kvalitet och som är tillverkat i Japan. Mindre crankbaits håller ofta inte så hög kvalitet, men det gör verkligen Crank M62. Detta bete har en väldigt oregelbunden gång i vattnet i kombination med tighta vibrationer vilket gör rovfiskar väldigt nyfikna! Tack vare Realis Crank M62 5A viktsystem så får man oerhört goda kastlängder trots den förhållandevis låga vikten. Perfekt bete för abborre, gädda, gös och andra rovfiskar. Varje bete ur utrustade med två högkvalitativa och sylvassa trekrokar. Tillverkade i Japan.
Lagernivå:
Från 189,00 kr

Duo Flexfit Trucker Cap Navy/White

En riktigt snygg och klassisk truckerkeps från Japanska Duo International. Kepsen är justerbar baktill vilket gör att den passar de allra flesta. Tillverkade i välkända Yupoong fabriken som är ett av världens största märken när det kommer till kepsar. Denna keps är det självklara valet för dig som älskar Duo Internationals grymma produkter.
299,00 kr

Duo Flexfit Trucker Cap Black

En riktigt snygg och klassisk truckerkeps från Japanska Duo International. Kepsen är justerbar baktill vilket gör att den passar de allra flesta. Tillverkade i välkända Yupoong fabriken som är ett av världens största märken när det kommer till kepsar. Denna keps är det självklara valet för dig som älskar Duo Internationals grymma produkter.
299,00 kr
Visar 49 av 49 produkter