Filtrera
BAIT DAYS - 20% RABATT PÅ BETEN KLICKA HÄR!
Stäng
BAIT DAYS - 20% RABATT PÅ BETEN KLICKA HÄR!

EL-GE Sportfiske

Visa som Rutnät Lista
Sortering
Visa per sida

Flugbindningskurs med Johan Klingberg - "Effektiva nymfer för harr och öring" | TORSDAG 18 NOVEMBER 2021 KL. 18:30

Välkommen till en intressant flugbindarkväll på EL-GE Sportfiske tillsammans med flugbindningsinstruktören Johan Klingberg. Ikväll visar Johan de mest effektiva nymferna för harr och öringfisket. För att delta behöver du ta med dig ett eget städ, verktyg och bindtråd. Träffen är pedagogiskt upplagd där Johan visar de olika bindstegen med hjälp av filmkamera och projektor. Det gör att varje deltagare har möjlighet att följa varje moment genom en stor och tydlig bild på vit duk. Butiken är öppen för kursdelatgarna. Som vanligt bjuds det på kaffe och fika!
450,00 kr

Flugbindningskurs Håkan Karsnäser "Favoriter till regnbågen" | ONSDAG 8 DECEMBER 2021 KL. 18:30

I kväll får vi lära oss några av Håkans favoritfllugor till regnbågsfisket! Håkan Karsnäser är en väldigt duktig flugbindare med en bred kunskap inom flugbindandets ädla konst! Han binder såväl flugor för regnbåge och havsöring som klassiska laxfugor. För att delta behöver du ta med dig ett eget städ, verktyg och bindtråd.
350,00 kr

EL-GE Baseball Keps Svart

Snygg keps i klassisk baseball modell med rundad skärm och vår logotyp broderat på fronten. Denna keps är speciellt framtagen i ett samarbete med Lager 157. Justerbar baktill vilket gör att den passar de allra flesta huvuden. Tillverkad av 100% bomull.
219,00 kr 199,00 kr

EL-GE Hoody Svart

Klassisk hoody i sweatshirtkvalitet med god komfort och vår logotyp tryckt på bröstet. Tröjan har ficka framtill och huva med dragsko. Mudd i ärmar och nederkant. Denna hoody är speciellt framtagen i ett samarbete med Lager 157. Tillverkad av 100% bomull.
Lagernivå:
Från 379,00 kr
Visar 38 av 38 produkter