Filtrera
FRIA FRAKTER PÅ ALLA BESTÄLLNINGAR!
Stäng
FRIA FRAKTER PÅ ALLA BESTÄLLNINGAR!

Fjäderringar

En viktig detalj inom sportfisket är valet av fjäderring. Speciellt när är på jakt efter större predatorer som gädda. Havfiskaren som verkligen vill fånga exemplvis större hälleflundra eller gråsej bör inte tumma på valet av fjädringar. Här bör du välja ringar som tål det lilla extra. Fjädringar som under fight inte deformeras. För visst vill man få syna sin drömfisk? Dessutom är det inte speciellt schysst för fisken om man skulle råka använda en undermålig produkt som brister eller rätas ut.

Fjäderringar finns i som det mesta inom fisket i många modeller och storlekar. Använda gärna en fjäderringstång som underlättar vid byte eller tackling. En så kallad "big game plier" är mer eller mindre ett måste när det gäller grövre och starkare fjäderringar.

Tropiskt fiske efter muskulösa arter som giant trewally, yellowfin tuna, wahoo och kingfish kräver även de av förklarliga skäl starka fjäderringar.

Beställ dina fjäderringar till havsfiske av oss online - enkelt & smidigt

EL-GE Sportfiske erbjuder snabba leveranser, omfattande garantier och bra priser!

Visa som Rutnät Lista
Sortering
Visa per sida

Darts Fjäderringar

Darts Fjäderringar är rostfria fjäderringar av högsta kvalité. Avfasad kant.
Lagernivå:
Från 39,00 kr

Darts Fjäderringar X-Strong

Kraftig tråd i specialhärdat stål gör Darts Fjäderringar X-Strong perfekta för grovt gäddfiske, specimen och alla andra typer av ”big game”-fiske, där man behöver mer styrka än vanligt.
Lagernivå:
Från 39,00 kr

Svartzonker Power Split Rings (20 pack)

Power Split Rings från Svartzonker är fjäderringar som är tillverkade i flat wire, av robust rostfritt stål som gör dem väldigt starka och dragtåliga. Perfekta till beten som ska klara större fisk och när du vill vara säker på att dina komponenter håller högsta kvalité. Varje förpackning innehåller tjugo stycken fjäderringar.
Lagernivå:
Från 75,00 kr

Kinetic Fjäderringar 3X Strong (10 pack)

Fjäderringar från Kinetic som är 3 gånger så starka som vanliga standard fjäderringar. Perfekt för t.ex havsfiske eller gäddfiske där man behöver fjäderringar som verkligen är starka.
Lagernivå:
Från 29,00 kr

Wiggler Forged Stainless Split Rings (4-19 pack)

Rostfria fjäderringar av hög kvalité från Wiggler.
Lagernivå:
Från 26,00 kr