Filtrera
Stäng

Hideup

Hideup är ett Japanskt varumärke som specialiserat sig på att ta fram olika typer av fiskedrag för fisket efter arter som abborre, gädda och gös. Här får du riktigt högkvalitativa prylar som verkligen fungerar! I Hideups sortiment hittar du allt ifrån jiggar och wobblers till jiggskallar och konfektion. Hideup är ett stort varumärke i bl.a Japan som nu äntligen finns på den svenska marknaden!

Beställ dina beten och andra fiskeprylar från Hideup av oss online - enkelt & smidigt

EL-GE Sportfiske erbjuder snabba leveranser, omfattande garantier och bra priser!

Visa som Rutnät Lista
Sortering
Visa per sida

Hideup Stagger Original 7,6cm (10 pack)

Stagger Original från Japanska Hideup är en väldigt mångsidig jigg som fungerar i de allra flesta situationer. Oavsett om du skall fiska i stora sjöar eller i små strömmande vatten så kommer Stagger Original inte lämna rovfiskar som abborre och gös ointresserade! Dessa jiggar har en långsamt rullande gång när den simmar fram vilket visat sig otroligt effektiv vid fisket efter t.ex abborre och bass. Stagger Original är som sagt en väldigt mångsidig jigg och går att rigga på många olika vis, så som traditionell jiggskalle, texas & carolina med offsetkrok, som trailer till rubber jigs etc. Här får du riktigt fina och högkvalitativa jiggar med Japansk design som verkligen levererar fisk!
Lagernivå:
Från 103,00 kr

Hideup Caluruba 1,7g

Caluruba från Japanska Hideup är en Jig som är tillämpad för finessfisket efter abbore när en subtil och naturlig presentation krävs. Detta bete ur utrustat med en gummikjol som pulserar förföriskt i vattnet vilket rovfiskar har oerhört svårt att motstå. Caluruba har även ett "vasskydd" vilket gör att man kan fiskar på platser med mycket vegetation i vattnet med betydligt mindre risk att man fastnar. Detta bete går utmärkt att fiskas precis som det är eller om man vill få lite extra rörelser och attraktion kan man montera fast en traditionell jigg som "trailer" på kroken. Tack vare den lätta vikten på Caluruba får man ett väldigt långsamt sjunkande bete som går att fiskas hem i topp/mittskiktet av vattnet. Betets skalle är tillverkat av stark plast och som innehåller en rasselkula vilket ger extra attraktion! Utrustad med stark och sylvass enkelkrok i storlek 1/0.
Lagernivå:
Från 103,00 kr

Hideup Stagger Wide Hog 5,6cm (8 pack)

Stagger Wide Hog från Japanska Hideup en är jigg av hög kvalité som visat sig ruggigt effektiv vid fisket efter abborre! Detta är ett så kallat "creature bait" som skall imitera ett litet kräftdjur. Jiggarna är försedda med ett flertal ben, klor och spröt som gör att Stagger Wide Hog får en otroligt fin och pulserande gång i vattnet som kommer att reta abborren till hugg! Vid minsta lilla rörelse på spötoppen kommer du få jiggen att fladdra förföriskt i vattnet. Stagger Wide Hog är perfekt att använda till exempelvis dropshot, texas & carolina m.m men även för traditionell jiggskalle. Här får du riktigt fina och högkvalitativa jiggar med Japansk design som verkligen levererar fisk!
Lagernivå:
Från 129,00 kr
Visar 3 av 3 produkter