Filtrera
BETESDAGAR - 20% EXTRA PÅ NÄSTAN ALLA BETEN! KLICKA HÄR!
Stäng
BETESDAGAR - 20% EXTRA PÅ NÄSTAN ALLA BETEN! KLICKA HÄR!

IFish

Med rötter i Skandinavien och med en mångårig historia bygger Ifish redskap för framtidens sportfiskare. Sverige och Norden erbjuder unika möjligheter till sportfiske och Ifish hämtar deras inspiration och idéer ur den kunskap och tradition som växt fram under årtionden. Ifish vill att deras kunder, gärna med ett spö i handen, ska få fortsätta att utforska och uppleva den nordiska naturen och allt vad den har att erbjuda. De strävar efter att ta fram och utveckla den fiskeutrustning som behövs på ett långsiktigt hållbart sätt och med mångfalden av möjligheter i åtanke.

Beställ dina fiskeprylar från Ifish av oss online - enkelt & smidigt

Vi erbjuder snabba leveranser, omfattande garantier och bra priser!

Visa som Rutnät Lista
Sortering
Visa per sida

Ifish Kastplugg Grön/Gul 15g (2 pack)

Ifish kastpluggar är gummivikter utan krokar som används för att lära sig kasta. Det mjuka gummit minskar risken för att man ska råka ha sönder något av misstag. En perfekt produkt för barn och nybörjare som vill lära sig kasta med kastspö på t.ex. en gräsmatta. Kastpluggarna väger ca 15 gram styck.
49,00 kr 36,00 kr

Ifish Powercast Spinnset 6ft 10-30g

Ifish Powercast är en väldigt prisvärd spinnutrustning med inkapsladrulle. Här får du ett slitstarkt fiskespö som är byggt på en glasfiberklinga och som är utrustat med bl.a. ett greppvänligt EVA-handtag och tåliga Dynaflo spöringar. Rullen i sin tur är en gedigen inkapsladrulle med metallkåpa, 2 kullager, roterande linförare och som kommer påspolad med nylonlina. Här får du en stryktålig fiskeutrustning som fungerar lika bra oavsett om fisketuren går till insjön, havet eller älven.
898,00 kr 599,00 kr

Ifish Skull Cap Orange

Keps från Ifish med broderad logotyp på front- och bakpanel. Kepsen är justerbar baktill vilket gör att den passar de allra flesta. Tillverkad i 100% bomull.
189,00 kr 49,00 kr

Ifish Sniper Tele Haspelset 7ft -> 30g

Ifish Sniper Tele är en prisvärd och teleskopisk haspelutrustning som passar perfekt för nybörjaren. Här får du ett teleskopiskt haspelspö i glasfiber med EVA-handtag och slitstarka spöringar av dynaflo modell. Den kullagrade haspelrulle kommer påspolad med nylonlina vilket gör att det bara är att gå ut och börja fiska. Just denna modell av Ifish Sniper Tele Haspelset är väldigt allround och fungerar utmärkt för blandat insjöfiske men även som ett lite kortare spö för kustfisket.
449,00 kr 399,00 kr

Ifish Telecaster Haspelset 7ft 5-25g

Telecaster är en teleskopisk haspelutrustning av hög kvalité från Ifish. Här får du ett teleskopiskt haspelspö i kolfiber med handtag av naturkork och EVA. Spöet har en lätt och känslig klinga som gör att även lätta beten kan kastas långt. Rullen är utrustad med bl.a. fyra kullager och kommer påspolad med nylonlina vilket gör att det bara är att gå ut och börja fiska. Perfekt att ha med på resan eller i ryggsäcken. Just denna modell av Ifish Telecaster Haspelset är väldigt allround och fungerar utmärkt för blandat insjöfiske men även som ett lite kortare spö för kustfisket.
1.050,00 kr 899,00 kr

Ifish X-Wand Urban Camo Haspelcombo 6ft 5-20g

Ifish X-Wand är en haspelutrustning som är speciellt framtagen för barn och ungdomar. Spöet är 180cm långt och tillverkat av glasfiber vilket gör att det klarar av den tuff hantering. EVA handtaget har ett snyggt kamouflagemönster och haspelrullen kommer påspolad med nylonlina. Denna utrustning är lämplig för beten upp till 20 gram och passar utmärkt för blandat fiske efter diverse arter i både söt- och saltvatten.
479,00 kr 449,00 kr

Ifish X-Wand Urban Camo Spinncombo 5ft 3-15g

Ifish X-Wand är en spinnutrustning med inkapsladrulle som är speciellt framtagen för barn och ungdomar. Spöet är 150cm långt och tillverkat av glasfiber vilket gör att det klarar av den tuff hantering. EVA handtaget har ett snyggt kamouflagemönster och den inkapsladerullen kommer påspolad med nylonlina. Denna utrustning är lämplig för beten upp till 15 gram och passar utmärkt för blandat fiske efter diverse arter i både söt- och saltvatten.
449,00 kr 399,00 kr

Ifish Sniper Haspelset 7ft 10-30g

Ifish Sniper är en prisvärd haspelutrustning som passar perfekt för nybörjaren. Här får du ett haspelspö i glasfiber med EVA-handtag och slitstarka spöringar av dynaflo modell. Den kullagrade haspelrulle kommer påspolad med nylonlina vilket gör att det bara är att gå ut och börja fiska. Just denna modell av Ifish Sniper Haspelset är väldigt allround och fungerar utmärkt för blandat insjöfiske men även som ett lite kortare spö för kustfisket.
499,00 kr 449,00 kr

Ifish Båtpimpelset Red Camo 113cm

Ifish Båtpimpelset är en havsfiskeutrustning som lämpar sig perfekt för makrillfiske från båt. Spöet har styvare aktion för klara av flera starka makrill samtidigt och att spöet endast är 113cm långt gör att det är perfekt att gömma undan när det inte används. Hel spänstig klinga och greppvänligt EVA handtag, robust rullfäste i kombination med IFISH 400R multirulle (högervevad). Perfekt att använda tillsammans med en makrillhäckla och pilk/vikt. Denna utrustning går även alldeles utmärkt att använda för ismete efter gädda.
899,00 kr 799,00 kr

Ifish Digitalvåg 55kg

Digitalvåg från Ifish med en kapacitet upp till 55kg (5 gram noggrannhet upp till 10 kg, däröver 10 gram noggrannhet). Denna våg är godkänd för storfiskregistrering. Vågens batterier är laddningsbara och det medföljer en laddningssladd.
279,00 kr 239,00 kr

Ifish Hero Haspelset 5ft 3-10g

Ifish Hero är en haspelutrustning där spöet är ett grafitspö byggt med Powerflex teknologi som ger superstarka och känsliga klingor. Klingan är utrustad med modernt rullfäste och handtag samt lättviktsringar. Utrustningen levereras med en påkostad haspelrulle med aluminiumspole, 3 + 1 kullager, snabbstopp m.m. Allt detta levereras med påspolad flätlina! Just denna modell av Hero är perfekt för det allra lättaste fisket med små och lätta beten i jakt på arter som öring, regnbåge, abborre m.m.
999,00 kr 799,00 kr

Ifish Hero Haspelset 6ft 5-20g

Ifish Hero är en haspelutrustning där spöet är ett grafitspö byggt med Powerflex teknologi som ger superstarka och känsliga klingor. Klingan är utrustad med modernt rullfäste och handtag samt lättviktsringar. Utrustningen levereras med en påkostad haspelrulle med aluminiumspole, 3 + 1 kullager, snabbstopp m.m. Allt detta levereras med påspolad flätlina! Just denna modell av Hero är perfekt för lättare sötvattensfiske efter arter som öring, regnbåge, abborre m.m.
1.100,00 kr 849,00 kr

Ifish Raven Combo 9ft 10-30g

Raven Combo från Ifish är en haspelutrustning som passar perfekt för dig som inte vill lägga ut en hel förmögenhet på dina fiskeprylar. Här får du ett kolfiberspö med moderna detaljer och lättviktsringar. Haspelrullen som medföljer är utrustad med bl.a aluminiumspole, 3+1 kullager, snabbstopp m.m. Allt detta levereras med påspolad flätlina! Just denna modell av Raven Combo är perfekt för kustfisket i jakt på arter som havsöring, makrill m.m.
1.099,00 kr 799,00 kr

Ifish Telecaster Haspelset 8ft 5-25g

Telecaster är en teleskopisk haspelutrustning av hög kvalité från Ifish. Här får du ett teleskopiskt haspelspö i kolfiber med handtag av naturkork och EVA. Spöet har en lätt och känslig klinga som gör att även lätta beten kan kastas långt. Rullen är utrustad med bl.a. fyra kullager och kommer påspolad med nylonlina vilket gör att det bara är att gå ut och börja fiska. Perfekt att ha med på resan eller i ryggsäcken. Just denna modell av Ifish Telecaster Haspelset är väldigt allround och fungerar utmärkt för fiske i både söt- och saltvatten.
1.100,00 kr 999,00 kr

Ifish Sniper Haspelset 8ft 10-40g

Ifish Sniper är en prisvärd haspelutrustning som passar perfekt för nybörjaren. Här får du ett haspelspö i glasfiber med EVA-handtag och slitstarka spöringar av dynaflo modell. Den kullagrade haspelrulle kommer påspolad med nylonlina vilket gör att det bara är att gå ut och börja fiska. Spöet är tredelat vilket gör att det blir väldigt smidigt vid förvarning eller transport. Just denna modell av Ifish Sniper Haspelset är väldigt allround och fungerar utmärkt för fiske i både söt- och saltvatten.
549,00 kr 499,00 kr

Ifish Stormlinor (4 pack)

Fyra stycken stormlinor är bra att ha till hands när det blåser kraftigt. Framtagna att fungera ihop med Ifish olika isfisketält men fungerar även bra ihop med andra fabrikat.
79,00 kr 69,00 kr

Ifish SuperNova Havsfiskeset 6ft

En komplett havsfiskeutrustning för sommarens båtfiske. Här får du ett slitstarkt kolfiberspö som klarar av vikter upp till 300 gram. Rullen är påspolad med nylonlina, så det är bara att bege sig ut och börja fiska. En perfekt utrustning för dig som vill fiska makrill, torsk m.m och inte vill betala en förmögenhet.
998,00 kr 799,00 kr

Ifish Vertikalpirk Tony 45mm

Tony från Ifish är en vertikalpirk med lystrekrok för pimpelfiske efter abborre. Dessa vertikalpirkar mäter 45mm och har en vikt på 6 gram.
Lagernivå:
Från 79,00 kr
Visar 18 av 18 produkter