Filtrera
Stäng

Intech

Intech är ett företag som grundandes 2016 i Charkiv, Ukraina och som har har specialiserat sig på att ta fram fiskeprodukter av hög kvalité till en rimlig peng! Mycket av deras produkter är influerade ifrån den Japanska marknaden där man vill ta fram ruggigt fina och tåliga fiskeprylar för predatorfisket. I Intechs sortiment hittar du allt ifrån jiggar, krok och jiggskallar till högkvalitativa fiskelinor!

Beställ dina fiskelinor, beten och andra tillbehör från Intech av oss online - enkelt & smidigt

EL-GE Sportfiske erbjuder snabba leveranser, omfattande garantier och bra priser!

Visa som Rutnät Lista
Sortering
Visa per sida

Intech MicroN PE X8 Pink 150m

MicroN PE X8 från Intech är en flätlina som är uppbyggd på åtta stycken tätt sammanflätade fibrer som gör att man får en väldigt tunn lina sett till dess brottstyrka. Här har Intech använts sig av högkvalitativa material och innovativ teknologi för att ta fram en lina med hög nötningstålighet, god styrka samt grymma kastegenskaper. Intech MicroN PE X8 är väldigt mångsidiga och mjuka flätlinor som klarar av alla tänkbara fiskeförhållanden och som har väldigt hög känslighet så att du blixtsnabbt märker när fisken hugger. Varje spole levereras med 150 meter rosa flätlina.
Lagernivå:
Från 319,00 kr

Intech Hit Nylon Clear 150m

Hit Nylon från Intech är en nylonlina som är tillverkad i Japan med hjälp av högkvalitativa material och tekniska innovationer. Dessa linor har hög brottstyrka och minimalt med stretch som hjälper dig att registrera små hugg. Detta är en väldigt prisvärd nylonlina som fungerar till massor av olika förhållanden och fisketekniker!
Lagernivå:
Från 54,00 kr

Intech Quick Lock Snap Rolling Matt Black (5 pack)

Klassiska beteslås med Quick Lock låsning från Intech. Tillverkade av högkvalitativ wire som klarar av riktigt tuffa tag. Beteslåsens lekande hjälper till att minska risken för lintrassel som lätt blir till när man fiskar med t.ex spinnare. Den mattsvarta färgen ger beteslåset en diskret presentation som inte skrämmer fisken.
Lagernivå:
Från 18,00 kr

Intech Tournament Jig Style PE X8 Lime Green 150m

Tournament Jig Style PE X8 från Intech är en japansktillverkad flätlina av väldigt hög kvalité! Här får du en lina som ger väldigt goda kastegenskaper och mycket känsla samtidigt som den är stark samt har en hög nötningstålighet. Tournament Jig Style PE X8 är byggd på åtta stycken tätt sammanflätade fibrer som gör att man får en väldigt tunn lina sett till dess brottstyrka. Intech har valt att använda sig av råmaterialet IZANAS som används i andra flätlinor från varumärken som Daiwa, Sunline, YGK, Duel etc. IZANAS är ett ledande material på dagens marknad när det kommer till just flätlinor. Detta är helt enkelt en flätlina för den kräsna sportfiskaren som ställer höga krav på linor.
Lagernivå:
Från 339,00 kr

Intech Slim Shad 10cm (5 pack)

Intech Slim Shad är en långsmal jigg som blivit väldigt populär för fisket efter stor abborre och gös! Trots den långsmala kroppen så ger Slim Shad intrycket av en knubbig och bulkig jigg vilket blir ett skrovmål för en hungrig rovfisk. I ryggen på Intech Slim Shad är det en skåra för offsetkrok vilket gör att dessa jiggar passar perfekt när du vill fiska helt vasskyddat. Däremot fungerar självklart Slim Shad utmärkt med en traditionell jiggskalle. Samtliga jiggar är behandlade med kräftdoft för att ge extra mycket attraktion till fisken.
Lagernivå:
Från 59,00 kr

Intech Tournament Drop Snap Nickel (10 pack)

Tournament Drop Snap från Intech är superstarka beteshakar som är tillverkade av rostfritt stål. Dessa beteshakar finns i ett flertal storlekar som passar allt ifrån lätt abborrfiske till tyngre fiske efter t.ex gädda. Intech har använt sig av högkvalitativt material för att säkerställa att dessa beteshakar verkligen klarar av tuffa tag!
Lagernivå:
Från 29,00 kr

Intech First Braid X4 Green 100m

First Braid X4 från Intech är mångsidig och modern flätlina som är framtagen för ge hög kvalité till ett rimligt pris! Intech First Braid X4 fungerar utmärkt för både nybörjare och fiskeproffsen. Här har Intech använt sig av material och teknologier som man hittar i betydligt dyrare flätlinor på marknaden. First Braid X4 är en långkastande lina som är uppbyggd på fyra stycken sammanflätade fibrer som gör linan stark och nötningstålig med minimal stretch. Detta är en väldigt prisvärd flätlina som passar perfekt för dig som inte vill lägga ut en förmögenhet på dina fiskeprylar men ändå vill ha bra grejer! Varje förpackning levereras med 100 meter flätlina.
Lagernivå:
Från 129,00 kr

Intech Long Heel 7,5cm (8 pack)

Intech Long Heel är en jigg som visat sig ruggigt effektiv vid fisket efter abborre, gös m.m. Detta är väldigt prisvärda jiggar som håller hög kvalité men som inte kostar skjortan! Den långa och smala paddelstjärten ger Long Heel en väldigt förförisk och pulserande gång i vattnet när den simmar fram. Dessa jiggar har även en räfflad kropp vilket ger små vibrationer i vattnet vilket rovfiskar snabbt lägger märke till. I ryggen på Intech Long Heel är det en skåra för offsetkrok vilket gör att dessa jiggar passar perfekt när du vill fiska helt vasskyddat. Däremot fungerar självklart Long Heel utmärkt med en traditionell jiggskalle. Samtliga jiggar är behandlade med kräftdoft för att ge extra mycket attraktion till fisken.
Lagernivå:
Från 49,00 kr
Visar 8 av 8 produkter