Filtrera
FRIA FRAKTER PÅ ALLA BESTÄLLNINGAR!
Stäng
FRIA FRAKTER PÅ ALLA BESTÄLLNINGAR!

Kinetic

Visa som Rutnät Lista
Sortering
Visa per sida

Kinetic Surf Kit (110 pack)

Detta unika paket innehåller 6 viktiga komponenter som behövs för att göra sina egna surfcasting tackel. Här hittar du bl.a bommar, lekanden, hakar etc. Allt levereras i en smidig betesask så man håller koll på sina prylar.
189,00 kr 159,00 kr

Kinetic Beaster CT Combo 7ft 5-24g

Kinetic Beaster CT Combo är en haspelutrustning där spöet är tredelat vilket gör denna utrustning smidig vid transport och lättare att förvara. Kinetic Beaster erbjuder en pålitlig haspelutrustning med ett kolfiberspö som ger långa och precisa kast och en haspelrulle med silkeslen gång, 4+1 rostfria kullager och en aluminiumspole. Rullen levereras påspolad med flätlina direkt ifrån fabrik, så man behöver inte tänka på att sätta på en egen fiskelina. Detta är en prisvärd och riktigt bra fiskeutrustning som fungerar utmärkt för både söt- och saltvattensfiske! Just denna modell av Beaster CL Combo passar perfekt för fisket i insjöar i jakten på abborre, regnbåge, öring m.m.
1.699,00 kr 1.299,00 kr

Kinetic Cyber Braid X8 Black 150m

Cyber Braid X8 från Kinetic är en flätlina som är spunnen med 8 stycken tätt vävda fibertrådar som ger dig oerhört styrka och en rund profil. Detta gör även linan väldigt mjuk och ger goda kastlängder. Linan har ingen stretch vilket gör att du känner minsta lilla nyp i dina drag.
Lagernivå:
Från 179,00 kr

Kinetic DryWalker Boot Black 11"

DryWalker Boot från Kinetic är en isolerad stövel av lätt vikt som klarar av temperaturer hela vägen ner till -40 grader. Detta gör att dessa stövlar passar perfekt att använda under årets kallare dagar. Stövlarna har uttagarbara "booties" av foam som både ger värme och komfort. Sulorna är tillverkade av EVA och stövelskaften av nylon. Just denna modells stövelskaft är 28cm i höjd. Vill du få plats med ett par tjocka sockor på fötterna rekommenderar vi att du går upp en storlek än vad du normalt använder.
Lagernivå:
Från 369,00 kr
Visar 34 av 34 produkter