Filtrera
Stäng

Linkorgar

Här hittar du de linkorgar som vi valt att satsa på. Linkorgen är ett utmärkt tillbehör för kustfiskaren som antingen vadar eller står på klipporna. Slipp trassel och håll ordning på din runningline. Rekomenderas även till båtfiskaren.

Visa som Rutnät Lista
Sortering
Visa per sida

OnTheDropper Självjusterande Linhållare

Är du en person som tycker det är jobbigt att släpa runt på en stor och klumpig linkorg? Då är OnTheDroppers självjusterande linhållare produkten för dig! Denna linhållare justerar sig efter hur mycket eller hur grov fluglina som sitter i klämman, detta gör att du inte behöver skruva på den för att få den att nypa med rätt kraft. Att den justerar sig själv gör även att du slipper de knyckar som kan bli när du skjuter linan. Monteras fast enkelt i ditt bälte. Spana in videon nedan för att se hur smidig och effektiv denna linhållare är!
139,00 kr

Coastal Stripping Basket

Coastal Stripping Basket är den lättaste linkorgen på marknaden. Den är både stark och flexibel, tillverkad i en stark skum som inte absorberar vatten. Inkluderar ett elastiskt, avtagbart kardborreband som håller linkorgen på plats. Linkorgen är utformad och handgjord i Danmark.
799,00 kr 699,00 kr

C&F Linbricka CFA-300

En linbricka som är designade för vadande fiskare i sjöar och vid kustfiske. Konorna är löstagbara för att brickan ska vara smidig att transportera.
799,00 kr

Line Master Linkorg

Mindre trassel, mer fiske! Easy Shrimp Eyes Line Master är gjord för att göra din flugfiskeupplevelse helt fantastisk, med innovativt tänkande. Du får bättre kontroll över den lösa linan med de 26 böjda XL-piggarna. Piggarna är ca 10 cm långa och hjälper dig att ha kontroll över din fluglinan, även i blåsigt väder.
1.095,00 kr 849,00 kr