Filtrera
MISSA INTE VÅRA JULKLAPPSTIPS! KLICKA HÄR!
Stäng
MISSA INTE VÅRA JULKLAPPSTIPS! KLICKA HÄR!

Lunker City

Visa som Rutnät Lista
Sortering
Visa per sida

Lunker City Super Stank Crawfish

Lunker City Super Stank är en kraftig lukt- och smakgel för alla sötvatten och saltvattensfiskar! Applicera den på din favoritjigg eller hårdbete! Materialet är en tjock vattentät komposition och bör inte lämnas framme i solen. Just denna modell har smak och doft från kräftdjur.
199,00 kr 175,00 kr

Lunker City Shaker Shad 8cm

Lunker City Shaker Shad är en jigg med överdimensionerad paddel, vilket resulterar i att jiggen flyttar väldigt mycket vatten. Den rör sig otroligt fint i vattnet och är en riktig "killer" abborre och andra rovfiskar. Används flitigt bland vertikalfiskare men fungerar lika bra för traditionellt spinnfiske med jiggskalle. Som vanligt när det är en Lunker City så är jiggen tillverkad av riktigt slittåligt gummi. Rekommenderad storlek på jiggskalle är 3/0.
Lagernivå:
Från 79,00 kr

Lunker City Swimmin Ribster 10cm (10 pack)

Lunker City Swimmin Ribster är en avlång och maskliknande jigg av hög kvalitet som abborren verkligen älskar! Tack vare dess räfflade kropp skapar den mycket vibrationer i vattnet vilket ökar attraktionen hos fiskarna. Lunker City Ribster är väldigt populär att använda till texas- & carolina fiske men går att använda som en större dropshotjigg eller med traditionell jiggskalle. Skillnanden på den klassiska Ribster och Swimmin Ribster är att denna modell har en paddeltail.
Lagernivå:
Från 69,00 kr

Lunker City Ribster 7,5cm (12 pack)

Lunker City Ribster är en avlång och maskliknande jigg av hög kvalitet som abborren verkligen älskar! Tack vare dess räfflade kropp skapar den mycket vibrationer i vattnet vilket ökar attraktionen hos fiskarna. Lunker City Ribster är väldigt populär att använda till texas- & carolina fiske men går att använda som en större dropshotjigg. Rekommenderad krokstorlek på offsetkrok är #1.
Lagernivå:
Från 59,00 kr
Visar 6 av 6 produkter