Filtrera
FRIA FRAKTER PÅ ALLA BESTÄLLNINGAR!
Stäng
FRIA FRAKTER PÅ ALLA BESTÄLLNINGAR!

Majs/Fake Corn/Maggots

Inom det moderna metet används ofta majs och maggot som agn. Detta fångar arter som färna, braxen, sarv, mört och id för att nämna några av alla vitfiskar som gillar just majs. Pescaviva är Italienska supermajskorn som har smaksatts med en doft och i flera fall färgats i en annan kulör än naturlig gul. 

I vatten där det finns gott om kräftor (kräftor gillar även de riktig majs) används ofta fake corn, det vill säga: fuskmajs. Dessa är oftast smaksatt med någon doft. Här kan du med fördel använda någon bait dip som gör att de konstgjorda majskornen får en för fisken förföriskt doft. 

Maggots, det vill säga larverna från spyfluga, är sedan många år tillbaka ett bra bete för många vitfiskar. Metar du efter löja räcker en maggot, metar du sarv eller lite större fisk - välj tre eller fler på kroken. Byt maggot ofta. De dör ganska snabbt och en stel orörlig maggot fiskar klart sämre än en som rör sig frenetiskt.


Beställ ditt majs och maggots av oss online - enkelt & smidigt

EL-GE Sportfiske erbjuder snabba leveranser, omfattande garantier och bra priser!

Visa som Rutnät Lista
Sortering
Visa per sida

ESP Sweetcorn Yellow

ESP Sweetcorn är flytande majs av gummi, smaksatta med vanilj. Används i kombination med naturliga beten för att lyfta agnet från botten.
Lagernivå:
Från 89,00 kr