Filtrera
Black Week - Årets största REA! KLICKA HÄR!
Stäng
Black Week - Årets största REA! KLICKA HÄR!
RSS

Aktuellt Just Nu

Forskare – Sätt skottpengar på säl! Det kan vara dax! Det är snart inte möjligt att få tag på lokalt fångad Östersjöfisk.
Enligt uppgifter från riksdagsledamoten Elin Segerlind (V) har Miljö- och jordbruksutskottet idag beslutat att tillkännage att trålgränsen ska flyttas ut i Östersjön.
Ny film – Återskapa Östersjöns livskraft! Det känns som om våra vatten och kanske speciellt Östersjön...
Som svar på en ansökan om laxodling blev det istället en ny och sannolikt unik lag med förbud för just laxodling i Argentinska delstaten Tierra del Fuego!
Under sommaren registrerade Sportfiskarnas Storfiskregister för första gången arten strupsnittsöring...
Göteborren genomfördes i centrala Göteborg och som vanligt var det gott om deltagare.
Sportfiskarna hade onsdag 20 oktober ett möte med Näringsdepartementet för att diskutera viktiga fiskefrågor.
Den mystiska sutaren – se den under vattnet! Det är rå roligt att se hur en del kreatör lägger ner mängder med tid, energi och kunskap till glädje för oss andra! En sådan är Pär Johansson som driver YT-kanalen I Skånska Vatten!
Sex sportfiskare fick 100.000 i böter av norsk tull! Det handlar om ett försök, medvetet eller omedvetet, om att föra ut för mycket fisk i bilen när herrarna lämnade Norge efter en fisketur!
Unik filmsatsning på svenska fiskar – Fiskarnas Rike! Nu ska hemligheterna upp till ytan! SVT satsar på naturfilm i svenska vatten och du kommer att få se våra fiskar och vattenvarelser på ett sätt som du aldrig tidigare skådat.