Filtrera
Stäng

Regal Vise

Visa som Rutnät Lista
Sortering
Visa per sida

Regal Revolution Series Vise | Regular Head/Bronze Pocket Base

Regal Revolution bindstäd kombinerar den ultimata krokhållkraften i deras berömda chuckdesign och true rotary funktion. Denna modell av Regal Revolution Series Vise har standard käftar och håller krokar i #22 till #4/0, vilket gör det till ett riktigt bra allround bindstäd för alla flugbindare. Oavsett om du fokuserar din flugbindning på torrflugor, nymfer, kustflugor, ledade streamers eller gäddflugor så kommer detta städ klara jobbet med bravur! Till detta städ ingår en bronze pocket base.
5.999,00 kr

Regal Revolution Series Vise | Stainless Steel Head/Bronze Pocket Base

Regal Revolution bindstäd kombinerar den ultimata krokhållkraften i deras berömda chuckdesign och true rotary funktion. Stainless steel chucken är det minsta chuckhuvudet i Regal-familjen. Käften är tillverkad av värmebehandlat rostfritt stål som möjliggör bearbetning av den lilla profilen men ändå bibehåller den förväntade hållbarheten i en Regal Vise. Denna käke är mångsidig och tar krokstorlekar från 32 till 2 vilket gör det till öringfiskarens drömstäd. Till detta städ ingår en bronze pocket base.
7.999,00 kr

Regal Medallion Series Vise | Regular Jaws/Bronze Pocket Base

Regal Medallion är verkligen ett av de finaste flugbindningsstädet som någonsin gjorts. Denna ikoniska och ofta imiterade design är högst upp i städteknologin. Öppna käftarna, sätt i kroken och börja binda. Du behöver inte justera någonting även om du byter från en liten midge till en stor streamerkrok. Alla Medallionstäd roterar runt en 360 ° axel och går att vinkla 220 ° upp och ner. Regular jaws passar krokstorlek 22 till 1/0.
3.999,00 kr

Regal Travel Vise | Regular Jaws/Aluminum Pocket Base

Regal Travel Vise är den perfekta bindstädet för att passa i din båtväska, ryggsäck eller bagage. Trots att Travel Vise är en enorm hit hittade de ett sätt att göra det ännu bättre! De har ändrat stam- och konstruktionen på bordsplattan så att den är så kompakt och stabil som möjligt och gör att något av deras huvuden kan rotera 360 grader utan kontakt med stammen. Detta gör det mycket lättare att titta på andra sidan av dina flugor. Den passar krokstorlek 22 till 1/0. Till detta städ ingår en aluminum Pocket Base
2.899,00 kr
Visar 4 av 4 produkter