Filtrera
ÅRETS STORA HÖSTREA ÄR IGÅNG! KLICKA HÄR
Stäng
ÅRETS STORA HÖSTREA ÄR IGÅNG! KLICKA HÄR

Taylor Fly Fishing

När du fiskar med prylar från Taylor Fly Fishing kan du vara säker på att du fiskar med det bästa på marknaden. Taylor har en simpel vision; att erbjuda högkvalitativa flugfiskeutrustningar som är designade med flugfiskaren i åtanke. Detta gör att Taylor Fly Fishing verkligen kan stå för sina produkter. Alla flugspön och rullar i deras sortiment håller absolut högsta kvalité och är ett varumärke vi på EL-GE Sportfiske är väldigt glada för att samarbeta med.

Beställ dina flugspön och flugrullar från Taylor Fly Fishing av oss online - enkelt & smidigt

EL-GE Sportfiske erbjuder snabba leveranser, omfattande garantier och bra priser!

Visa som Rutnät Lista
Sortering

Taylor Elemnt Stealth Black

Elemnt från Amerikanska Taylor Fly Fishing är en flugrulle som är designad för att klara av argsinta fiska så väl som alla element. Dessa flugrullar är framtagna för att erbjuda flugfiskare premiumkvalité till ett rimligt pris. Elemnt rullarnas spolar är framtagna med hjälp av Taylor's LVL (level) tekonologi, som gör att både inner- och ytterdiametern matchar jämnt vilket resulterar i att dessa rullar rymmer mer backing och perfekt linuppläggning åt båda sidorna av spolen. Elemnt kan vara den mest prismedvetna flugrullen som någonsin skapats. Dessa rullar är även utrustade med ESD+ (exterior sealed drag plus) bromssystem teknologi vilket ger Elemnt en helt vattentät broms men till priset av en flugrulle utan vattentätt bromssystem. ESD+ bromssystemet tätar bromsen med hjälp av o-ringar som är placerade på kritiska platser runt bromshuset. Vatten, smuts och annat lort håller ESD+ teknologin borta.
Lagernivå:
Från 2.719,00 kr

Taylor Revolution Z

Taylor Revolution Z är byggda i full frame vilket ger en stabil rulle som med sin anodiserad ytbehandling ger dig en stryktålig följeslagare vid fiskevattnet. Ett vattentätt och kraftfullt bromsystem gör den ypperlig för fiske i saltvatten. Faktumet att det är en fullframe gör den perfekt till laxfiskarna då runninglinen annars tenderar att leta sig in i mellanrummet mellan spole och gavel på rullen.
Lagernivå:
Från 5.599,00 kr

Taylor Series-1

Taylor Series-1 är en riktigt snygg anodiserad rulle med ett vattentät carbon bromssystem. Bromssystemet är ett av de lättaste systemen som bibehåller 100% vattentäthet.
Lagernivå:
Från 3.199,00 kr
Visar 3 av 3 produkter