Din varukorg är tom.
Close
Sök
Filtrera

Underställ

Visa som Rutnät Lista
Sortering
Visa per sida
Price
Tillverkare
Bild på Simms ExStream Core Top (Raven)

Simms ExStream Core Top (Raven)

Simms ExStream Core Top är ett riktigt värsting underställ för dig som vill hålla värmen! Understället har en 2 lagers väv som fångar värmen längre i plagget nära din kropp. En taperad passform gör att de passar perfekt under vadarbyxorna och god rörlighet. Hål för tummarna gör att du kan hålla händerna varma vid behov, en integrerad huva hjälper dig att hålla borta kylan.
Från 1.499,00 kr
Bild på Simms ExStream Core Bottom (Raven)

Simms ExStream Core Bottom (Raven)

Simms ExStream Core Bottom är ett riktigt värsting underställ för dig som vill hålla värmen! Understället har en 2 lagers väv som fångar värmen längre i plagget nära din kropp. En taperad passform gör att de passar perfekt under vadarbyxorna. Anklarna är anpassade med muddar för att sitta perfekt med varare och vadarkängor.
Från 1.199,00 kr
Bild på Simms Boxer Brief (Rooster Fest Khaki)

Simms Boxer Brief (Rooster Fest Khaki)

Simms Boxer Brief är supersköna boxershorts med helt rätt utseende!
Från 399,00 kr
Bild på Simms Boxer Brief (Slamdown Meridian)

Simms Boxer Brief (Slamdown Meridian)

Simms Boxer Brief är supersköna boxershorts med helt rätt utseende!
Från 399,00 kr
Bild på Simms Cooling Boxer Brief (Carbon)

Simms Cooling Boxer Brief (Carbon)

Simms Cooling Boxer Brief är tillverkade i värmeisolerande Avra™ garn med grym stretch för optimal komfort.
Från 499,00 kr
Bild på Simms Midweight Core Bottom (Carbon)

Simms Midweight Core Bottom (Carbon)

Simms Midweight Core Bottom är gjord i ett tjockt material med uppsugningsförmåga som håller dig torr och isolering som håller kylan borta. Elastiska muddar vid anklarna gör det enklare att ha dem under vadare eller bibs utan att de glider upp.
Från 749,00 kr
Bild på Simms Midweight Cora Quarter-Zip (Carbon)

Simms Midweight Cora Quarter-Zip (Carbon)

Simms Midweight Cora Quarter-Zip är en tjock och vattenavvisande tröja med borstad insida och extra hög krage för att hålla kylan borta.
Från 749,00 kr
Bild på Simms Fleece Midlayer Bib

Simms Fleece Midlayer Bib

Simms Fleece Midlayer Bib håller dig varm de absolut kallaste dagarna vid en vinterälv eller för det tidiga vårfisket. Fleecematerialet har ett nätmönster som håller kvar värmen intill kroppen. Byxan är tunn, smidig och bekväm. Ett blixtlås framtill underlättar när naturen kallar.
Från 1.199,00 kr
Bild på Simms Fjord Pant

Simms Fjord Pant

Simms Fjord Pant är framtagna för det iskalla steelheadfisket och håller dig varm även när det är snö och is vid fiskevattnet. Byxan är konstruerad att kapsla luft och därmed hålla kvar värmen nära benen även när tyget pressas mot dig när du står utvadad.
Från 1.999,00 kr
Bild på Simms Midlayer Bottom

Simms Midlayer Bottom

Simms Midlayer Bottom håller dig varm även under de kallaste fiskedagarna. Fleecematerialet har ett nätmönster som håller kvar värmen intill kroppen. Byxan är tunn, smidig och bekväm. Ett blixtlås framtill underlättar när naturen kallar.
Från 799,00 kr
Bild på Guideline Thermo Fleece Bib

Guideline Thermo Fleece Bib

Guideline Thermo Fleece Bib är tillverkade av 500 grams dubbelsidig s.k. non-piling fleece i toppkvalitet som är suveränt värmeisolerande och bibehåller formen efter långt bruk och många tvättar. Byxan har justerbara, elastiska hängslen, två rymliga fickor, blixtlås fram och lycraband under foten som håller den på plats utan att glida upp. Ett ”måste” för dig som fiskar mycket med ventilerande vadare. Våra väl beprövade fleece byxor är tillverkade av 500 grams dubbelsidig s.k. non-piling fleece i toppkvalitet som är suveränt värmeisolerande och bibehåller formen efter långt bruk och många tvättar. Byxan har breda justerbara, elastiska hängslen, två rymliga fickor, blixtlås fram och lycraband under foten som håller den på plats utan att glida upp.
Från 899,00 kr